Fri fragt ved køb på over 1000 kr. Indkøbskurv

Bælter

Køb bælter til mænd fra kendte og populære modebrands hos Vangsgaard.

Varen er nu tilføjet til din bestilling.

  • Paolo vitale Bælte
    BÆLTE I FIRBEN BLÅ SKIND MED FLAG DESIGN3,5 CM BRED HÅNDLAVET I ITALIEN FRA PAOLO VITALE
    Pris 1.800,00 DKK
  • Paolo vitale Bælte
    BÆLTE I FIRBEN SORT SKIND MED FLAG DESIGN 3,5 CM BRED HÅNDLAVET I ITALIEN FRA PAOLO VITALE
    Pris 1.800,00 DKK


Her finder du bælter i moderigtigt design til den modebevidste mand. Du kan købe bælter fra brands som Hugo Boss, Paulo Vitale og Paul Smith.

Du kan finde klassiske sorte og brune herrebælter, eller bælter med farverige motiver, striber og andre former.

Hvis du er mest til casual bælter med farver, striber og lignende skal du kigge nærmere på Paul Smith bælter.

Passer dit bælte ikke til dig, har du ret til at sende bæltet retur. Du er også velkommen til at kigge ind i butikken hvor du også kan få lov at prøve et bælte inden du køber det.

Et bælte til fest og et til arbejde

Der er selvfølgeligt forskel på hvordan man kan gå klædt på arbejde, da nogen arbejdspladser forventer at man er i skjorte og slips. Til denne påklædning vil en rent klassisk sort bælte passe fint ind. Det kan være et af de sorte Hugo Boss bælter som du skal købe hertil.

Når man går i skjorte og slips på arbejde, kan det nogen gange være dejligt at klæde sig lidt mere casual, og her vil et bælte fra Paulo Vitale med forskellige flag eller et bælte fra Paul Smith med farvede striber være sagen.

Arbejder du derimod på en arbejdsplads hvor tøjstilen generelt er mere afslappet, vil mange af Paul Smith og Paulo Vitale bælterne være dem du bruger på arbejde, og når du så skal klædes fint til fest bliver det de klassiske sorte eller brune ensfarvede bælter som skal taget i brug.

Top