Alberto FascianiMax & Moi

Følg Vangsgaard Women på instagram


Dametøj fra internationale topmærker

Vangsgaard har siden 1969 kunne tilbyde kvalitetstøj til den kræsne og stilbevidste mand, der ved hvad han vil have. Igennem årene har det betydet stor forandring, for moden står aldrig stille, selvom der muligvis er nogle tøjmærker der går igen. En vigtig kilde til succes er fleksibilitet, og det har Vangsgaard taget til hjertet, så derfor var det med stolthed at butikken den 1. marts 2011 kunne åbne dørene til Vangsgaard dametøj for første gang.

Mange af de tøjmærker vi fører, startede også ud med udelukkende at designe til mænd, men med tiden udvidede de deres sortiment og begyndte også at fokusere på kvinder. Vi har fulgt i deres fodspor, så kom ind og se vores udvalg af lækkert dametøj fra diverse internationale topbrands.

Kvalitet frem for kvantiet

Nøgleordet for Vangsgaard har altid været kvalitet, og dette gør sig også gældende i den nye dametøjsafdeling. Kvalitet viser sig nemlig, og det vil man opdage første gang man prøver et stykke tøj fra en af de internationale designerbrands. Kvaliteten bliver også meget tydelig, når først tøjet bliver taget i brug. Hvor andet tøj hurtigt bliver forvasket og slidt, så holder kvalitetstøj til vask efter vask.

Mange tror, at kvalitetstøj er ensbetydende med festtøj, men det er langt fra sandt. Hos Vangsgaard vil du finde lækkert tøj til enhver aktivitet – både fritid, fest og arbejde. Vi har udvalgt noget af det bedste tøj til kvinder, som de førende topmærker kan tilbyde, så du altid kan være ordentligt klædt på.

Besøg Vangsgaard

Er du nysgerrig, så besøg Vangsgaard i Gravensgade 11-15 i Aalborg. Omgivelserne er stemningsfyldte og vi byder altid velkommen med et smil. Med hjælp fra vores professionelle betjening kan vi garanteret også finde det helt rigtige tøj til dig, hvis du er en kvalitetsbevidst kvinde, der ikke lader sig nøjes.

Hvad end nu leder efter mærker som Ralph Lauren, Armarni, Hugo Boss, Moncler, Burberry eller Paolo Vitale så har vi det – samt mange andre eksklusive mærker.

Besøg Vangsgaard

Når det gælder herretøj, så hænger kvalitet bestemt ikke på træerne. Hvis man laver en hurtig søgning på internettet, vil man hurtigt opdage et væld af forskellige tilbud på tøj til mænd. Det er nemt at blive fristet, for tilbud og store løfter er der masser af. Desværre halter kvaliteten ofte og på internettet er det nemt at blive snydt, når man køber tøj. På billeder er det ikke altid lige nemt at se, hvilken kvalitet tøjet har, så det er nemt at lade sig lokke af tilbud, der lyder for gode til at være sande – hvilket de også ofte er. Det betyder ikke noget at spare lidt penge, når man køber tøj, hvis tøjet alligevel kun bliver brugt et par gange.

Mærker du kan stole på

Hos Vangsgaard behøver du aldrig bekymre dig om kvaliteten. Vi fører mange af de mest kendte mærker i herretøj som Hugo Boss, Armani eller Ralph Lauren. Selv når du handler i vores online forretning, kan du være sikker på, at varen ikke er en skuffelse, når du modtager den.

Når du køber et stykke herretøj fra en af de kendte internationale brands, så får du samtidig et løfte om en kvalitet, som varen altid vil leve op til. Med andre ord er det kvalitetstøj til den stilbevidste mand, der er træt af altid at opleve fejlkøb og tøj af dårlig kvalitet.

Oplev mærkerne på første hånd

Mange mænd har fordomme imod mærkevarer, når det kommer til herretøj. Der kan være mange årsager til dette, men en af de mest normale er nok, at de mistænker de internationale brands for udelukkende at lave tøj til travle forretningsmænd. Intet kunne imidlertid være mindre sandt, for de internationale brands laver meget andet end bare jakkesæt.

Armani er nok en af de mest kendte designere af jakkesæt. Dette betyder imidlertid ikke, at det er alt Armani laver. Faktisk har Armani lanceret en linje af jeans under navnet Armani Jeans. Kollektionen er både afslappet og moderigtig, så selvom den måske ikke henvender sig til forretningsmanden, så er det stadig kvalitetsjeans til den moderigtige mand.

Hvis du besøger Vangsgaard, kan du opleve diverse herretøjsmærker på første hånd og opleve, at de ikke nødvendigvis stemmer overens med dine fordomme.

Også dametøj

Som noget forholdsvis nyt kan du nu også købe dametøj hos Vangsgaard. Igen er kvalitet og lækre mærker nøgleordene i forhold til forretningens principper, når det gælder udvalget. Kvalitetsglade kvinder kan blandt andet finde mærker som Burberry, Moncler eller Armani, hvis de besøger forretningen.

Selvom Vangsgaard oprindelige speciale var herretøj, så kan forretningens mange års erfaring sagtens bruges til at udvælge lækre mærker, der tiltaler kvinder i alle aldre. Hvis du også høre til gruppen af modebevidste kvinder, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af dit tøj, så besøg Vangsgaard, så du også kan opleve kvalitet på egen krop.

Den perfekte gave

Et lækkert stykke tøj fra Vangsgaard, kan være den perfekte gave til den kræsne mand eller kvinde, der ellers ikke er så god til at forkæle sig selv med lækkert tøj. Ud over et bredt udvalg af herrebeklædning og damebeklædning, kan Vangsgaard også tilbyde lækre accessories som Gant tørklæder, Hugo Boss punge, Paolo Vitale bælter samt meget mere.

Hvis du ikke kan bestemme dig, er det også muligt at købe et gavekort, så den heldige modtager selv kan bestemme, hvad gaven skal bestå af.

Besøg derfor Vangsgaard i Aalborg – uanset om du er en kvalitetsbevidst mand, kvinde eller bare leder efter en gave indenfor herretøj eller dametøj, der godt må være lidt ekstra lækker. Kvalitet betaler sig – både når det gælder sko, tøj eller accessories. Hos Vangsgaard får du altid høflig og god betjening. Hvis du bare har en idé om, hvad du gerne vil have, så kan vi hjælpe dig.

Top