Hemley
Find en flot og lækker butterfly fra Hemley

Varen er nu tilføjet til din bestilling.

Husk valg

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Skil dig ud fra mængden

I det seneste år har butterflyen virkelig oplevet en genkomst. Fra at være stemplet som gammeldags, er den pludselig gået hen og blevet moderne igen. Hvis du også er af den type, der synes at en butterfly er sagen, så kan du fra Hemley købe et bredt udvalg af butterflies.

Vær unik

I mange år har formel påklædning til mænd været en kedelig affære, hvor der ikke var meget plads til at eksperimentere. Hvor kvinderne havde et væld af kjoler i forskellige farver og snit, havde mændene meget lidt bevægelsesrum. Kort sagt var tendensen, at mænds påklædning skulle være diskret og passe ind blandt de andre mænd.

I dag er der imidlertid kommet nye boller på suppen, og pludselig er der blevet plads til individualitet. Hemley butterflies giver en mulighed for at udtrykke en mere unik stil end et almindeligt slips. Når du køber en Hemley butterfly, så ved du at kvaliteten er i orden. Deres butterflies er håndbundne, hvilket betyder at sløjfen er mere kraftig end hvis den var maskinbundet. Samtidig er det også muligt at binde sløjfen op, hvis du har mod på binde den selv – der findes nemlig uendeligt mange måder at binde en butterfly, så også her er der god mulighed for at sætte sit eget præg.

Et godt alternativ til slipset

Slipset har i mange år været det fortrukne valg, når det handlede om formel påklædning. Efter at der er blevet plads til mere individualitet, er slipset dog blevet en valid valgmulighed igen. Hemley butterflies er designet på en måde, der kombinere det klassiske med en moderne stil, der også sagtens kan tiltale ungdommen. Dermed er en butterfly et fremragende alternativ til det klassiske slips.

En butterfly fra Hemley er med andre ord et oplagt valg til manden, der har selvtillid til at skille sig ud fra flokken og ikke ønsker at ligne alle andre.

Top