Fri fragt ved køb på over 1000 kr. Indkøbskurv

HUGO BOSS BLACK

Hugo Boss BlackHugo Boss blev grundlagt i 1924 af Hugo Ferdinand Boss, i dag er Hugo Boss nærmest blevet synonym for god kvalitet.

Boss Hugo Boss
Kerne-brandet i det tyske modeimperium, som skaber tidløse klassikere til mænd i alle aldre. Denne del af det tyske brand beskæftiger sig meget med jakkesæt, blazere, skjorter, men også parfume til den kvalitetsbevidste mand.  

Varen er nu tilføjet til din bestilling.Det "rigtige" Hugo Boss

Boss Hugo Boss eller Hugo Boss Black er den del af Hugo Boss som de fleste tænker på når de hører navnet Hugo Boss.

Det er i kollektionen Hugo Boss Black at du finder alt det klassiske Hugo Boss tøj i form af både tøj og accessories. Hugo Boss Black dækker blandt andet over accessories som punge, bælter og tasker, samt forskellig beklædning som boksershorts, strømper, skjorter, trøjer, jeans samt sko.

Til den seriøse mand

Hugo Boss er i sandhed et tøjmærke, der henvender sig til de fleste kvalitetsbevidste mænd. For tøjmærket har det altid været en prioritet at kunne tilbyde noget til alle typer af mænd – både de afslappede, de sportsglade og de seriøse mænd.

I en travl hverdag

En dansk mand, der går op i sin karirere tilbringer meget tid på arbejdet hver dag. Derfor er det naturligvis også vigtigt at have noget tøj, der imødekommer denne livsstil, der på en side ofte er meget stillesiddende og på den anden side er meget stressende. Behageligt tøj, der sidder godt er en nødvendighed, for hvis man skal kunne koncentrere sig, så hjælper det ikke noget, at ens tøj er en gene, der forhindrer en i at udføre sit arbejde ordentligt.

Samtidig er det naturligvis også vigtigt, at man ser præsentabel ud. Udseendet betyder rigtig meget, når man møder et andet menneske første gang, så pænt tøj er alfa og omega. Hvis man gerne vil være professionel og gå op i sit arbejde, så må man have tøj, der passer til rollen.

Hugo Boss Black er en kollektion af tøj til mænd, der netop har den moderne karrieremand i tankerne. Tøjet et stilfuldt og afdæmpet, men på ingen måde kedeligt eller tørt. Tøjet er lavet i den velkendte Hugo Boss kvalitet, som betyder, at man virkelig får noget for pengene, når man vælger at købe et nyt sæt tøj.

Leg med detaljer

Hugo Boss Black kollektionen er primært lavet i afdæmpede farver, for at imødekomme den professionalisme, der er forventet af en moderne karrieremand. Dette betyder imidlertid ikke, at tøjet er kedeligt. Hugo Boss har som erstatning for prangende farver valgt at lege med de materialer, som kollektionens tøj er lavet i. Dette giver tøjet sit eget personlige præg og gør det interessant uden at være prangende – med andre ord sender Hugo Boss Black tøj alle de rigtige signaler.

Hvis du også er en mand, der er seriøs med sit arbejde, så kommer dit næste sæt tøj måske også fra Hugo Boss Black.


Top