Hugo Boss Green
Hugo BOSS Green er funktionel sportsbeklædning, der tager sit designmæssige udspring i sportsgrene som ski, golf- og sejlsport. Kollektionen består af jakker, skjorter, polos, smarte tasker og en lang række andre lækre artikler indenfor sportsbeklædning.

Hugo Boss blev grundlagt i 1924 af Hugo Ferdinand Boss, i dag er Hugo Boss nærmest blevet synonym for god kvalitet.

Varen er nu tilføjet til din bestilling.

Husk valg
Hugo Boss Green Polo Sort

Sort regularfit polo fra Hugo Boss Green med logo på bryst og kontrast farve på krave og ærme.

Model: Paddy
Materiale: 100% Bomuld
Vaskeanvisning: 30 Grader skånevask.

Pris 600,00 DKK
HUGO BOSS GREEN POLO

POLO FRA HUGO BOSS GREEN STYLE PADDY HVID MED LOGO PÅ BRYST

Pris 600,00 DKK
HUGO BOSS GREEN POLO

POLO FRA HUGO BOSS GREEN STYLE PADDY MØRK BLÅ MED LOGO PÅ BRYST

Pris 600,00 DKK

Til den sportsglade mand

Som en del af kollektioner, der målrettet satser på forskellige stiltyper, har Hugo Boss lanceret Hugo Boss Green, der især henvender sig til sportsglade mænd, der også går op i kvalitet. Kollektionen har fået klar inspiration fra sportstøj, men det betyder imidlertid ikke, at tøjet udelukkende kan bruges til sport.

Slut med forvasket joggingtøj

Mange mænd nyder at gå sportsinspireret tøj til hverdag. Desværre varierer kvaliteten indenfor området rigtig meget. De fleste af os ejer et par gamle og forvaskede joggingbukser, der ligger bagerst i skabet. Disse bukser er muligvis rigtig behagelige, men der er ikke meget sport over dem længere – tvært imod giver de nærmere associationer om at ligge på sofaen og dovne dagen lang.

Hugo Boss Green er tøj, hvor behagelighed, stil og sport går hånd i hånd. Kollektionen indeholder blandt andet et par lækre sweatpants og en sweatshirt, der nemt kan holde sig pæn vask efter vask. Med andre ord kan du sagtens føle dig afslappet i tøj, der stadig er pænt.

Gode sko til et aktivt liv

En anden og vigtig del af Hugo Boss Green kollektionen er sko. Hvis man lever et aktivt liv, så er gode sko alfa og omega. Selvom vi ikke alle er sportsfanatikere, så er der imidlertid mange af os, der levet et aktivt liv. Har man et fuldtidsarbejde, hvor der er deadlines, som skal overholdes, så kan det nemt blive til mange skridt i løbet af en dag, og her kan dårlige sko virkeligt tappe ens energireserver.

Hugo Boss Green sko er med andre ord sko, der både kan bruges til en dag på golfbanen, men også i en travl hverdag.

Lækre t-shirts

En sidste vigtig hjørnesten i kollektionen er t-shirts. Er man glad for sport, så er t-shirts en uundværlig ting. Når du køber t-shirts fra Hugo Boss, så får du den nok bedst tænkelige kvalitet. Samtidig får du et stykke tøj, der naturligvis ikke alene er anvendeligt sport, men også til fritidsbrug eller bare hjemlig afslapning.

Andre Hugo Boss Kollektioner

Hugo Boss har også andre kollektioner end Hugo Boss Green. Det største og mest populære kollektion er Hugo Boss Black, mens du i kollektionen Hugo Boss Orange finder mere casual herretøj.

Er du mere til ung mode finder du i Hugo tøj til unge fra Hugo Boss.

Top