Pantofola d'Oro
Pantofola d'Oro producerer håndlavede sko i materialer af ypperligste kvalitet. Der er et stærkt fokus på detaljen i designet, hvilket har gjort dette brand til en af de største succeshistorier i den eksklusive italienske sko-tradition. Man anvender kun den allerbedste læder i sine produkter.

Varen er nu tilføjet til din bestilling.

Husk valg

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Verdensberømte italiensk håndværk

Italienerne er verdensberømte for mange ting – heriblandt sko. Der er ikke mange, som vil modargumentere, at man skal se til italienerne, hvis man vil have det bedste par sko. Os kvalitetsbevidste danskere behøver heldigvis ikke at tage hele vejen til Italien for at få et par lækre sko. Hos Vangsgaard har vi et bredt udvalg af Pantofola d'Oro sko, der er noget af de ypperste indenfor italiensk skohåndværk.

Pantofola d'Oro er en succeshistorie

Pantofola d'Oro er en skofabrikant med en stolt tradition for godt fodtøj. Faktisk kan virksomhedens rødder spores helt tilbage til 1886. I 1950’erne begyndte Pantofola d'Oro at producere sko til det lokale fodboldhold, hvilket blev en stor succes. Dette blev for alvor begyndelsen for en stolt tradition indenfor produktion af fodboldstøvler og senere også sko til fritidsbrug.

Med andre ord er Pantofola d'Oro og deres sko et eksempel på en vaskeægte succeshistorie.

Italiensk design

Når man ser på fritidsskoene fra Pantofola d'Oro, kan man godt se, at designet er inspireret af de verdensberømte fodboldstøvler, der bruges af mange professionelle. Der er sans for detaljer i skoenes design og det viser sig tydeligt.

For den fodboldglade og stilbevidste mand er et par sko fra Pantofola d'Oro det perfekte valg. Det lækre design er nemlig en konstant påmindelse om de stolte håndværkstraditioner, når det kommer til fodboldsudstyr. Samtidig kan det også være, at andre fodboldsentusiaster vil genkende mærket – alle andre vil bare se et par lækre sko.

Godt håndværk

En af de ting, der har bragt så stor en succes til Pantofola d'Oro sko, er det gode håndværk. Når du køber et par sko fra Pantofola d'Oro, får du et par håndlavede sko i ægte læder. Læderet, som er anvendt er af ypperste kvalitet lige som alle andre materialer, der har indgået i produktionen.

Det gode håndværk viser sig bestemt, og når du køber et par sko fra Pantofola d'Oro, så har du fået noget fodtøj, der vil følge dig i mange år. Godt håndværk viser sig nemlig tydeligt, så først et par sko bliver taget i brug.

Top