Fri fragt ved køb på over 1000 kr. Indkøbskurv

Tøj til mænd

Ralph LaurenArmani JeansPaul SmithHugo Boss BlackHugo Boss GreenTramarossaEtonLacosteArmani CollezioniMonclerHUGO Hugo BossJacob Cohen JeansArmani UnderwearPaolo VitalePantofola D'oroHemleyHacketR.M. WilliamsHestraAlan Paine


Kvalitet betaler sig

I dag stilles der større krav en nogensinde før til mændene, når det gælder tøj og stil. Standarden for hvad der kræves for at være velklædt, er blevet hævet betydeligt, så hvis du som mand gerne vil følge med, så kræver det en indsats.

Hos Vangsgaard kan vi hjælpe dig et godt stykke på vejen, men du må også gøre en del af arbejdet selv. Vi kan hjælpe dig med at finde tøj til mænd med stor kvalitetsbevidsthed, men du skal selv bestemme din stil.

Nøgleordet er kvalitet

Det helt centrale nøgleord for at blive velklædt er kvalitet. Der findes i dag tusinder af tøjmærker, der alle sammen konkurrerer om at indfange kunderne med billige tilbud. Desværre betyder de lave priser, at producenterne må gå på kompromis med andre ting – som for eksempel kvaliteten. Kvalitetsforskellen kan ikke altid ses, når tøjet hænger på en bøjle, men hvis du prøver tøjet på, er du ikke længere i tvivl – kvaliteten gør en forskel.

Mange af de billige producenter af tøj til mænd har haft kronede dage siden internethandel er blevet populært. Når man handler online, er det nemt at blive snydt for tøj, der ser pænt ud på billeder, er langtfra altid pæne i virkeligheden. Hos Vangsgaard behøver du ikke være nervøs, hvis du benytter dig af vores online forretning, for kvaliteten er altid i top.

Alternativt kan du også besøge vores forretning i Aalborg, hvis du vil opleve kvaliteten fra diverse verdensberømte mærker på første hånd.

Stolt håndværkstradition

Mange af mærkerne hos Vangsgaard som Ralph Lauren, Armani og Hugo Boss er kendt for en stolt håndværkstradition. Alle disse mærker er verdenskendte, så de har samtidig et renommé, der for alt i verden skal bevares.

Dette kommer til udtryk i deres tøj, sko og accessories til mænd, der altid har en usædvanlig høj standard. Du skal ikke tage fejl af, at når du køber mærkevarer, så betaler du samtidig for et produkt, der er vellavet. Ved billigt tøj vil man eksempelvis ofte se, at syningerne begynder at trevle efter et par vaske. Når du vælger kvalitet frem for pris, så undgår du disse ting. Samtidig får du også et produkt, der ligner en milliard og kan holde i mange år på grund af de gode materialer og de gode håndværk, der ligger bag.

Du vil naturligvis også finde mange andre mærker hos os, end dem der tidligere blev nævnt. Alle mærkerne er kendetegnede ved høj kvalitet, som vi kan stå inde for.

Til enhver stil

Din stil er som tidligere nævnt det eneste, som du selv skal beslutte. Ens stil er en meget personlig ting, og det er vigtigt, at den ikke er dikteret af andre. Vi kan ikke bestemme din stil for dig, for det er vigtigt at den passer til din personlighed. Til gengæld har vi tøj, der kan imødekomme enhver type mand. Lige meget om du er afslappet, sportsglad eller professionel.

Det har i mange år været en fordom, at mærketøj var forbeholdt karrieremanden, det var klar til at betale meget for at fremstå rigtigt. Intet kunne imidlertid være mindre rigtigt.  Verdens topdesignere ved, at der i dag findes store befolkningsgrupper, der går meget op i tøj, kvalitet og stil, så som en naturlig reaktionen, har designerne svaret igen med kollektioner, der er specifikt rettet imod de forskellige typer mænd.

Et perfekt eksempel på dette er Hugo Boss, der markedsfører forskellige kollektioner, der stilmæssigt passer til forskellige typer mænd. Hugo Boss Orange er en samling af tøj, der er specielt rettet imod den lidt afslappede mand, der ønsker at tøj skal være så behageligt som muligt, men dog stadig smart og moderigtigt. Hugo Boss Green er rettet imod den sportsglade mand, der gerne vil have tøj, som er pænt, men samtidig passer til en aktiv livsstil, hvor fysiske aktivitet og hverdagsliv til tider flyder sammen. Endeligt er der også Hugo Boss Black, der henvender sig til den seriøse mand, der eventuelt går op i karriere og gerne vil se præsentabel ud. Med andre ord er der tøj, der passer til alle.

Et andet eksempel på tøj til mænd, der bryder med fordommene er Pantofola d’ Oro sko, der er italiensk håndværk af bedste klasse. Mange mænd forbinder italienske sko med afdæmpede farver og minimalisme, så skoene passer til et jakkesæt, men Pantofola d’ Oro sko hører til i en anden klasse. Når man ser et par sko fra Pantofola d’ Oro, så er det meget svært at forestille sig dem til et jakkesæt. Dette skyldes at Pantofola d’ Oro primært er verdenskendt for deres fantastiske fodboldstøvler, og det er også disse, som deres fritidssko trækker inspiration fra. Ikke desto mindre, så får du et par håndlavede, italienske lædersko, når du køber et par Pantofola d’ Oro sko, men de er bestemt ikke kedelige.

Besøg Vangsgaard

Hvis du også er blevet nysgerrig, så besøg Vangsgaard i Aalborg. Her vil du finde et væld af forskellige mærker fra de internationale designere, og der vil med garanti også være noget for dig – lige meget hvilken tøjstil du har.

Aldrig har det været nemmere for mænd at blive velklædt.


Top