Gratis fragt ved køb på over 1000 kr | Har du spørgsmål? Ring på: +45 98122644 |

Dametøj fra internationale topmærker

Vangsgaard har siden 1969 kunne tilbyde kvalitetstøj til den kræsne og stilbevidste mand, der ved hvad han vil have. Igennem årene har det betydet stor forandring, for moden står aldrig stille, selvom der muligvis er nogle tøjmærker der går igen. En vigtig kilde til succes er fleksibilitet, og det har Vangsgaard taget til hjertet, så derfor var det med stolthed at butikken den 1. marts 2011 kunne åbne dørene til Vangsgaard dametøj for første gang.

Mange af de tøjmærker vi fører, startede også ud med udelukkende at designe til mænd, men med tiden udvidede de deres sortiment og begyndte også at fokusere på kvinder. Vi har fulgt i deres fodspor, så kom ind og se vores udvalg af lækkert dametøj fra diverse internationale topbrands.

Kvalitet frem for kvantitet

Nøgleordet for Vangsgaard har altid været kvalitet, og dette gør sig også gældende i den nye dametøjsafdeling. Kvalitet viser sig nemlig, og det vil man opdage første gang man prøver et stykke tøj fra en af de internationale designerbrands. Kvaliteten bliver også meget tydelig, når først tøjet bliver taget i brug. Hvor andet tøj hurtigt bliver forvasket og slidt, så holder kvalitetstøj til vask efter vask.

Mange tror, at kvalitetstøj er ensbetydende med festtøj, men det er langt fra sandt. Hos Vangsgaard vil du finde lækkert tøj til enhver aktivitet – både fritid, fest og arbejde. Vi har udvalgt noget af det bedste tøj til kvinder, som de førende topmærker kan tilbyde, så du altid kan være ordentligt klædt på.

Besøg Vangsgaard

Er du nysgerrig, så besøg Vangsgaard i Gravensgade 11-15 i Aalborg. Omgivelserne er stemningsfyldte og vi byder altid velkommen med et smil. Med hjælp fra vores professionelle betjening kan vi garanteret også finde det helt rigtige tøj til dig, hvis du er en kvalitetsbevidst kvinde, der ikke lader sig nøjes.

Hvad end nu leder efter mærker som Julie Fagerholt, Closed, Dondup, UBR, forte_forte, Moncler, Elise Gug eller On-Cloud så har vi det – samt mange andre eksklusive mærker.

Top