Gratis fragt ved køb på over 1000 kr | Har du spørgsmål? Ring på: +45 98122644 | Butikken & Webshoppen vil holde lukket d. 26 & 28 Maj.

Xacus

Xacus

Vi har et bredt udvalg af skjorter fra det italienske mærke Xacus i butikken, så kig ind forbi og find den helt perfekte skjorte til dig.

Du er altid velkommen til at ringe på 98122644 hvis du mangler hjælp, eller kunne være interesseret i noget fra Xacus.

Italiensk skrædderkunst - Xacus skjorter

Xacus er en af Italiens mest eksklusive producenter af skjorter. Ved hjælp af kreative detaljer og eksklusive metervarer skaber Xacus de klassiske herreskjorter, som er mange mænds foretrukne. Alberto Xocatto, en kreativ og talentfuld håndværker, samlede i 1956 to håndfulde dygtige skræddere med en vision om, at han ville skabe eksklusive skjorter, og det gjorde han - navnet blev Xacus. Virksomheden voksede for alvor i 1960’erne, da de åbnede deres første tekniske og industrielle workshop, og dette blev starten på livet som en af de første modevirksomheder i det nordlige Italien. I slutning af 1980’erne voksede virksomheden sig endnu større, da sønnerne pludselig blev en del af foretagendet.

Xacus - bygget på et italiensk fundament

Med meget dybe rødder i den stolte italienske skrædderkunst er Xacus en af verdens førende skjorteleverandører på markedet, og det gode gedigne italienske håndværk krydret med talentfulde skræddere og et øje for kundernes behov har siden 1956 været kernen i designet af de skjorter, som rigtig mange mænd i dag ville foretrække frem for en skjorte fra et andet brand. Xacus er bygget på et italiensk fundament af stolte designtraditioner, og de går aldrig på kompromis med hverken design eller kvalitet. Når du køber en skjorte fra dette brand, vil du ikke være i tvivl. Her får du et stykke tøj i en fabelagtig kvalitet, som kan bruges igen og igen uden at vise tegn på slitage. Det er tidsløst og exceptionelt design, som ikke ses mange andre steder.

Xacus Facemask

Læs mere
Xacus Facemask
150,00,-

Top