Fortrolighedspolitik hos Vangsgaard Konfektion ApS

Vi indsamler kun personoplysninger i tilfælde, hvor dette skal være relevant for os, og vi indsamler kun personoplysninger, hvis det er relevant for din aktivitet hos Vangsgaard Konfektion ApS . Når vi indsamler, behandler og bruger dine personlige data, overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi opbevarer kun dine personlige data, så længe vi enten er lovligt forpligtet til at gøre det, eller så længe det er relevant for det formål, hvortil de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en tjeneste fra os, er vi nødt til at indsamle bestemte personlige data for at gennemføre transaktionen og tilbyde dig vores tjenester. Vi bruger muligvis cookies til at holde styr på indholdet af din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop .

Vi kan indsamle oplysninger såsom navn, e-mail-adresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den er forskellig fra postadressen), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Vangsgaard Konfektion ApS indsamler og behandler dine personlige data, når du gør følgende:

- Besøger vores hjemmeside
- Gennemfør et køb
-  Opretter en konto
- Tilmelder dig vores nyhedsbrev
- Sender os spørgsmål, klager eller feedback

Den dataansvarlige 

Den dataansvarlige til indsamling, behandling og brug af dine personlige data på Vangsgaard.dk er:
Vangsgaard Konfektion ApS - Gravensgade 11-15 - CVR nr. 29322198

Grundlag for behandling og formål

Vi indsamler dine regelmæssige kontaktoplysninger såsom navn og adresse for at levere det produkt eller den service, du har købt hos os. Vi indsamler din e-mail-adresse for at sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for et produkt eller en tjeneste, indsamler vi dit navn, kreditkortdata og IP-adresse. De indsamlede i forbindelse med betalingstransaktionen oplysninger bruges og lagres kun til betaling afvikling og opfyldelse af kontrakten indgået . Når du foretager betalinger, overføres nogle af dine data til den relevante betalingsudbyder, herunder de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det samlede købsbeløb og faktureringsoplysninger.

Hvis du har givet os dit samtykke til dette under registreringsprocessen eller på vores websted, bruger vi muligvis din e-mail-adresse til at sende et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid abonnere og afmelde dig. Alle nyhedsbreve inkluderer også et link til afmelding. Hvis behandling af personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at give de personoplysninger, der kræves for at gennemføre et køb af et produkt, kan du desværre ikke købe produkter fra os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mail-adresse, hvis du har givet samtykke til behandlingen af ​​dem med henblik på at modtage tilbud) slettes 5 år efter, at du har modtaget din vare eller tjeneste.

Andre modtagere af personlige data

Vi sælger ikke dine personlige data til tredjeparter, og vi overfører ikke dine personlige data til andre lande.

Vi har vores hjemmeside på Shopify og betalingssystem via Quickpay eller Shopify Payments, der fungerer som vores databehandlere. Alle personlige data, som du giver på vores websted, gemmes i Shopifys datacentre.

Vi bruger eksterne virksomheder som leverandører til at levere vores tjenester på den bedst mulige måde. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af tjenester til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger i henhold til vores instruktioner og i overensstemmelse med lovgivningens databehandlingskrav

Vi har indgået databehandlingsaftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler vedrørende beskyttelse af dine personlige data.  

Dine rettigheder

Som den registrerede har du et antal rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre. Du har ret til at anmode om følgende:
 For at få adgang til og rette / ændre dine personlige data
 For at slette personlige data

Derudover har du ret til at protestere mod behandlingen af ​​dine personlige data, og du har ret til at indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Hvis du ikke længere ønsker, at vi behandler dine personlige oplysninger eller begrænser behandlingen af ​​dine personlige data, kan du også sende os en anmodning til vores e-mail-adresse Info@butikvangsgaard.dk