velkommen til butik vangsgaard

Vangsgaard siden 1969

Vangsgaard byder dig velkommen til en butik fuld af atmosfære og stil, beliggende i Aalborgs ældste og mest historiske gågade.

Se alle vores designerbrands

Dansk multibrand fashion store

Vi tilbyder en lang række af internationale top designer brands som Moncler, Herno, Stenström, Eton, Heartmade, Replay og Closed. Herunder findes der både fashion items og tidsløse designs i kvalitet.

Alle brands i Vangsgaard lancere kollektioner flere gange årligt, der både følger tidens trends – men samtidig er i et flot design, hvor vores fokus er, at finde tøj der kan være i din garderobe i flere år.

Se alle produkter

Følg os her og der

Butikken består af en fysisk butik, en webshop og sociale medier. På både @butikvangsgaard og på @vangsgaardwomen, kan du altid se nyheder og få inspiration.

Kvalitet betaler sig

Besøg Vangsgaard i Aalborg eller i vores digitale univers – uanset om du er en kvalitetsbevidst mand, kvinde eller bare leder efter en gave inden for herretøj eller dametøj, der godt må være lidt ekstra lækker. Kvalitet betaler sig – både når det gælder sko, tøj eller accessoires.

Se eksklusive mærker

En traditionsbunden virksomhed med historie

Vi er stolte over, at have serviceret den kvalitetsbevidste mand med herretøj siden 1969 og med mere end 50 år i modebranchen. Samtidig kunne vi d. 1 marts 2011 slå dørene op til Vangsgaards nye butik til kvinder!

Team Vangsgaard byder alle velkommen i det lange hus på Gravensgade 11-15 i Aalborgs ældste og hyggeligste gågade og her på ButikVangsgaard.dk!