Betaling

Hos Vangsgaard kan du betale med Dankort. Du har også mulighed for at vælge Bankoverførsel.

Når du betaler med dankort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt.
Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt ved køb hos Vangsgaard, da vi benytter SSL(Secure Socket Layer) i vores betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pinkoden.

Priser og levering

Ved køb hos Vangsgaard er nærværende betingelser gældende.
Forventet leveringstid er 2-4 hverdage eller som anvist ved varen.

Alle forsendelser/leveringer til adresser i DK, bliver pålagt en fragtomkostning pålydende 50,- DKK og højere afhængig af vægt. Ved små forsendelser anvendes Post Danmark. For fragtomkostninger til udlandet, kontakt venligst Vangsgaard.

Alle priser er netto kontant betaling i DKK. inkl. moms, ekskl. forsendelse med mindre andet er anført. Vi tager forbehold for trykfejl, udsolgte varer, leveringssvigt, pris- og kursændringer samt ændringer i produkters specifikationer.
Alle oplysninger på vores hjemmeside, www.butikvangsgaard.dk er at betragte som vejledende, herunder priser, lagerbeholdning, specifikationer og illustrationer.
Vangsgaard kan ikke blive bundet af oplyste priser eller lagerstatus.

Nogle varer leveres som bestillingsvarer mod forudbetaling og disse sælges under forudsætning af, at forbrugeren selv har et tilstrækkeligt kendskab til produktet samt dets anvendelse.

Garanti

Vangsgaard giver 24 måneders reklamationsret på alle solgte produkter. Reklamationsretten gælder fabrikations- og materialefejl og gælder fra fakturadatoen.
Reklamationsretten bortfalder ved forkert anvendelse, slitage, uautoriseret reparation eller manglende vedligeholdelse.

Ved garantireparationer indenfor reklamationsfristen skal købsfaktura eller kopi heraf forevises ved indlevering. I modsat fald vil reparation blive foretaget til gældende takster.
Hvis en vare indleveres til garantireparation og der ikke konstateres fejl, vil der blive opkrævet et fejlsøgningsgebyr.

Reklamationer vedrørende fejl og mangler skal meddeles Vangsgaard inden 8 dage efter det tidspunkt, hvor fejlen blev - eller burde være blevet - konstateret.
Åbenlyse fejl og mangler, som burde være konstateret ved modtagelsen af varen, skal altid meddeles inden 8 dage efter modtagelsen. Ved modtagelse skal forsendelsen undersøges for transportskader og meddeles transportfirmaet ved modtagelse af modtager.

Vangsgaard forbeholder sig retten til at udbedre fejl og mangler ved et leveret produkt eller ombytte til et tilsvarende produkt. Der ydes ingen form for erstatning. Vangsgaard er uden ansvar for enhver forsinkelse som følge af afhjælpningen eller ombytningen.

Fortrydelsesret/ Returret

Der er fuld returret på varer i 14 dage fra modtagelsestidspunktet. Såfremt en kunde ønsker at returnere en vare er det en god ide at kontakte Vangsgaard inden de 14 dage er gået enten pr. telefon eller pr. e-mail info@butikvangsgaard.dk

Julegaver kan byttes frem til d. 5 januar.

Ved retur-sager bedes kunderne derfor om at oplyse reg.nr og konto hvor beløbet skal overføres til. Varer som er købt på www.butikvangsgaard.dk kan også byttes i den fysiske butik Gravensgade Aalborg.

Varens stand, når du sender den tilbage:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Mangler

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

Force majeure

Enhver ordre modtages under forbehold af force majeure, herunder krig, borgerlige uroligheder, naturkatastrofer, strejker og lockout, svigtende forsyninger af råvarer, ildebrand, beskadigelse af Vangsgaard eller vores leverandørers produktionsapparat, svigtende transportmuligheder, import- og eksportforhold samt enhver anden begivenhed der hindrer/begrænser os i at levere varen eller i at yde den pågældende service.

Enhver fravigelse af de generelle betingelser kan kun ske efter skriftlig tilladelse fra Vangsgaard.

Privatlivspolitik

For at vi kan gennemføre dit køb på vores hjemmeside www.butikvangsgaard.dk, er det nødvendigt for os at modtage personoplysninger om dig. Der vil være tale om almindelige personoplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Behandlingen af personoplysninger sker med det formål at kunne levere den købte vare til dig. Personoplysningerne opbevares i op til 5 år fra købet, hvorefter oplysningerne slettes. Som kunde har du ret til at få indsigt i de registrerede personoplysninger om dig og gøre indsigelse mod registreringen af disse personoplysninger–henvendelse herom skal ske til vores mail: info@butikvangsgaard.dk.